Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Arsenal 2019-20 koti jalkapallo pelipaidat design vuotanut

Arsenal-fanit odottavat jo ensi kaudella Adidaksen jälleen suunnittelevan klubin paitoja. Saksan urheiluvaatevalmistajat olivat suuren osuman 80-luvulla ja 90-luvulla Lontoon pohjoisosassa, ja he olivat suunnitelleet lukuisia ikonikkeli jalkapallo pelipaidat ampuijoille ennen kuin heidän kauppa päättyi vuonna 1994.

Jälleen allekirjoittaa valtava sopimus klubin kanssa kuukausia, kun Puma-kauppa loppuu tämän kauden lopussa, vahvistettiin lopulta lokakuussa, että Arsenal oli sopinut valtavasta 300 miljoonan punnan sopimuksesta vuoden 2019/20 kampanjan alusta. Arsenal pelipaita 2018/19 myytävänä verkkokaupassa.

Kuten aina aina uusilla jalkapallo-paitoilla, viime aikoina on ollut useita malleja sosiaalisen median kierroksilla. Nyt todennäköisesti luotettava Arsenal-tuuletin on lähettänyt uuden Arsenal 2019-20 -kotisarjan mallin. Voit myös ostaa Arsenal pelipaita lasten näyttämään tukesi.

Adidas Arsenal 2019-2020 -kotisarja sisältää yksinkertaisen muotoilun, jossa klubin tavaramerkki on punainen kehys ja valkoiset hihat. Uusi pakki ilman kolmea raitaa, kummastuttavasti - odotamme, että ne näkyvät joko sivussa tai paidan hihoissa.

Jalkapallo Pelipaidat Arsenal Pelipaita Lasten 2018-19 Kotipaita