Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Barcelona £ 10m per pelaaja palkat ennätyksellisen korkea

Barcelonasta on tullut ensimmäinen jalkapallojoukkue historiassa maksamaan pelaajilleen keskimäärin yli 10 miljoonaa puntaa vuodessa, useiden mietintöjen mukaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Guardianin mukaan viimeisin Global Sports Palkkatutkimus - joka seuraa palkkaa 349 joukkueessa kahdeksan urheilulajin kautta 13 maassa - osoittaa Barcelonan maksavan 23 miehen joukosta silmiinpistävää keskiarvoa 10,45 miljoonaa puntaa ennen bonuksia on kasvanut kolmanneksella vuodesta 2017-18. Barcelona pelipaita 2018/19 laadukkaasti!

Keskeisten pelaajien osalta Lionel Messi on allekirjoittanut uuden sopimuksen kertomuksista, joissa hän sanoo, että hän nyt ansaitsee ylivoimainen 500 000 euroa viikossa, mutta sitä on nyt muutettu. Jalkapallovirtojen mukaan Media-osan kautta Argentiinasta maksetaan 100 miljoonaa euroa vuodessa, noin 2 miljoonaa euroa viikossa. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita lasten myymälämme.

Messi ansaitsee 85% rahastaan ​​kiinteistä palkkioistaan, jonka arvo on noin 71 miljoonaa euroa, kun taas loput 15 prosenttia tulee hänen kuvallisista oikeuksistaan, kun hän ottaa myös 70 miljoonan euron bonuksen, jos hän ei pääse jättämään Camp Nou ennen kuin hänen sopimuksensa on noussut.

Jalkapallo Pelipaidat Barcelona Pelipaita Lasten 2018-19 Kotipaita