Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Manchester United paineita pitää Paul Pogba

Manchester United on merkittävä kaupallinen paine ei myydä numero 6 Manchester United pelipaita 2018/19 omistaja Paul Pogba huolissaan maailmanlaajuisen kuvakkeen poistuminen johtaisi valtava taloudellinen isku.

 Sportsmail ymmärtää, että Yhdysvaltain päämiehet ovat harkinneet Pogban mahdollisia korvauksia sen suhteen, kuka voisi sopia kaupalliseen arvoonsa. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita lasten myymälässämme.

Kuitenkin realististen tavoitteiden ja välttämättömien £ 100million lisäkustannusten lisääminen Galactico-tyyppisen uppoamisen vuoksi merkitsee sitä, että Old Traffordin sisällä on kasvava haluttomuus rangaista Pogban lähtöä. Manchester United pelipaita naisten laadukkaita!

Pogba on epäilemättä yksi tunnetuimmista jalkapalloilijoista maailmassa ja United on käyttänyt suosioaan heidän eduksiään saavuttuaan 2016.

25-vuotias on keskeisessä asemassa Unitedin erittäin tuottoisassa maailmanlaajuisessa markkinointi- ja kaupallisessa ohjelmassa, ja on havaittavissa, että julistepuheen menettäminen ei vain heijastu kentällä vaan myös haitallinen vaikutus talouteen.