Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Pele antaa Neymarille neuvoja siitä, miten tulla suurin

Brasilian jalkapalloseura Pele on varoittanut numero 10 Paris Saint-Germain pelipaita 2018/19 omistajan Neymar, että hänen kentällä ja sen ulkopuolella kentät, mukaan lukien hänen taipumus mennä alas, vahingoittaa hänen pyrkimyksiään saavuttaa suuruutta maailman jalkapallossa.

Kolmipäiväinen MM-voittaja on jo pitkään laskenut Neymarista maailman parhaaksi pelaajaksi, mutta hän uskoo, että hänen on keskityttävä peliinsä ja leikattava joitain teattereita. Voit myös ostaa Neymar pelipaita PSG n myymälässämme.

Hän sanoi: "Olen aina sanonut, että Neymarista tulee loistava pelaaja, mutta mitä viime vuosina on tapahtunut?" Hän alkoi haluta esiintyä toisella tavalla, ei pisteyttämällä tavoitteita vaan tekemällä eleitä, simuloimalla virheitä ja vaikeuttaen tuomareiden elämää Siksi hänen kuvansa muuttui negatiiviseksi, jalkapallo pelipaidat laadukkaasti!

"Ihmiset ajattelevat, että käänsin korvan liian usein, mutta teen sen omalle hyödykselleni, toivon hänelle parhaiten, Brasiliaan, teen kaiken auttaakseni."