Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Thibaut Courtois on yhä hallitsevampi

Real Madrid lopetti LaLiga Santanderin pelin kaukana kotoa antamatta maalia ensimmäistä kertaa maaliskuusta lähtien. Se päättyi pettymys 11 peräkkäistä peliä, joissa he olivat päästäneet ainakin yhteen maaliin. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Huescaa vastaan ​​he joutuivat taistelemaan saadakseen tuon puhtaan arkin ja Thibaut Courtois otettiin vastaan ​​useammalla kuin yhdellä kertaa pitääkseen kotisivunsa laumassa. Los Blancos kesti myöhään piirityksen isännät lopulta kävellä pois liigan ottelun tiellä ilman tunnustusta ja se oli suurelta osin alas heidän maalivahti. Real Madrid pelipaita 2018/19 laadukkaasti!

Belgian, kuten Eibarissa tappiossa, oli myös hänen joukkueensa paras pelaaja. Hänen kasvunsa Madridissa on tärkeää, ja hänellä on yhä enemmän turvallisuutta kaikessa, mitä hän tekee. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita lasten myymälässämme.

Vastustaja, joka oli vain 12 maalia 15 pelissä, Courtois joutui osoittamaan, miksi Real teki niin kovasti töitä viedä hänet klubiin ja että hän on arvoinen siitä, että hän on yksi maailman kolmen parhaan maalivahdin.

Jalkapallo Pelipaidat Real Madrid Pelipaita Lasten 2018-19 Thibaut Courtois 25 Maalivahdin Kotipaita